NE ADRESAM CLIENTULUI URBAN SI NEVOILOR ACESTUIA

MENIUL NOSTRU ESTE VARIAT, CU SPECIALITATI ALESE PENTRU TOATE GUSTURILE

Pentru ca traim in secolul vitezei, va invitam sa opriti timpul in loc si sa va bucurati, alaturi de familie si prieteni, de preparatele noastre gustoase si deja foarte apreciate de clientii primei locatii Weiss Beer Garden. Este locul ideal unde te poti retrage la o bere cu prietenii, sa iei pranzul, sa-ti petreci serile de weekend intr-un ambient prietenos. Va asteptam impreuna cu familia, copiii, avand un loc de joaca special amenajat.

Meniul nostru reprezinta cel mai mare atuu al intregului concept urban, fiind unul foarte variat cu specialitati alese si pentru toate gusturile.

FACILITATI

VA ASTEPTAM IMPREUNA CU PRIETENII SI FAMILIA!

Ne adresam clientului urban si nevoilor acestuia, avand urmatoarele facilitati: parcare supravegheata cu 40 de locuri, parcare pentru biciclete si carucioare, televizoare si un loc de joaca pentru copii.

Interiorul locatiei, cu un numar de 150 de locuri, are un design special care sigur te va inspira si unde vei gasi bucuria zilelor de vacanta chiar daca este weekend sau o zi din timpul saptamanii!

Terasa noastra este una cu o capacitate de 250 de locuri, unde vei simti intr-adevar ca iei o gura de aer proaspat si iti vei putea incarca bateriile intr-un ambient perfect!

Pe langa toate acestea venim in sprijinul vostru cu inca o terasa exterioara acoperita, unde putem gazdui 150 de persoane atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii.

POVESTEA NOASTRA…

POVESTEA MASLINILOR…

Fiecare element din locatia noastra are povestea lui, insa maslinii nostri fac parte din echipa urbana! Adusi tocmai din Italia, cu varste cuprinse intre 34 si 40 de ani, au functii importante pe terasa noastra si un job full time!

BACHUS: 35 de ani –  Este un bun ascultator si va pastra cele mai importante secrete si povesti urbane spuse la un pahar de vin sau o bere rece. Life is a story.

ATENA: 34 de ani – Te va inspira la cele mai intelepte alegeri. Choose smart!

CRONOS: 40 de ani – Exista momente in viata cand vrei ca timpul sa se opreasca in loc, iar Cronos stie cum.  Stop the time!

REZERVARI

Te asteptam la Urban House, cu un meniu variat cu specialitati alese si pentru toate gusturile!

REZERVA